AT’s Roots & Ramblin’

(FIN)
AT-Roots-Ramblin-feature
Nuori trio hurmaa yleisöjä omalla uniikilla soundillaan, freshillä kosketuksellaan rock’n’rolliin ja energisillä keikoillaan.

AT’s Roots & Ramblin’ on yhtä kuin Arttur ”AT” Teränen (kitara ja laulu), Oliver Westerberg (rummut) ja Mikko Korpi (basso).

Kokoonpano itse kutsuu musiikkiaan swingin’ rock’n’rolliksi, joka nojaa isoihin sovituksiin ja pelkistettyyn, mutta samaan aikaan massiiviseen soundimaailmaan.

Yhtyeen uusin julkaisu on Ramblin’ Wild Until Chrtismas, joulukuussa 2022 julkaistu joulu-EP. Viimeisin täyspitkä albumi nimeltään Golden Lane julkaistiin 2021. Molemmat muodostavat rock-, swing-, jazz-, big band-, roots-, country- ja rhythm’n’blues -musiikkigenreyhdistelmästä ehjän kokonaisuuden.

Debyyttialbuminsa Notes From The Backwoods vuonna 2019 julkaissut ryhmä on kiertänyt kotimaan lisäksi esimerkiksi Ruotsissa yhdessä Fatboyn kanssa sekä Englannissa Rockabilly Rave -festareilla. Yhtyeen musiikkia on soitettu ympäri maailmaa suurilla radiokanavilla. AT’s Roots & Ramblin’ on myös noteerattu merkittävillä Spotify-listoilla.

Rauma Bluesin keikalla trioa täydentää myös Risto Kauppinen (tenorisaksofoni).


At’s Roots & Ramblin’ Rauma Bluesin pääkonsertissa lauantaina 12.8.2023

Kokoonpano:

  • Arttur ”AT” Teränen – kitara, laulu
  • Oliver Westerberg – rummut
  • Mikko Korpi – basso
  • + Special Guest Star Risto Kauppinen – tenorisaksofoni
JAA:

Muut esiintyjät