Charlotta Curves & Helge Tallqvist Band

Vastikään uuden levyn julkaissut kokoonpano Charlotta Curves & Helge Tallqvist Band tuo Rauma Bluesiin juurimusiikkia vahvan bluesin, soulin ja funkyn muodossa Chicago Ghetto -tyyliin – resepti, joka eroaa tämän päivän tavanomaisesta bluestarjonnasta.

Nuori laulajalahjakkuus Charlotta Curves on jo valloittanut yleisöjä vahvalla ja puhtaalla äänellään niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen esiintymislavoilla. Curves on myös kysytty laulaja isojenkin tähtien taustalla.  Curvesin ja Helge Tallqvist Bandin musiikki on rehellistä, svengaavaa ja sydäntä koskettavaa – se saa sielun tanssimaan!

Kappaleiden taustalla vaikuttaa biisintekijänä myös Tomi Leino, joka on säveltänyt kappaleita yhdessä Curvesin kanssa. Kotimaisen bluesin ykkösiin lukeutuvan huuliharpputaiturin Helge Tallqvistin bändissä soittavat lisäksi Jonne Kulluvaara, Jaska Prepula ja Juha Litmanen.

– Rauma Blues on Suomen ykkösbluesfestari, tasokkain, ihan superfestivaali. On aina ollut inspiroivaa ja voimia antavaa soittaa asiantunteville bluesin ystäville, hehkuttaa usein Rauma Bluesissa esiintynyt Tallqvist.

– Festareilla on aina ilo ylimmillään, myös meille jäästä ja lumesta nousseille muusikoille!

Tallqvist on luonut Rauma Bluesissa useita eri tunnelmia yhtyeensä kulloisestakin soololaulajasta riippuen. Curves on tänä vuonna mukana ensikertaa.

– Tällä kertaa tuomme Raumalle uutta, raikasta nuoren naissolistin tuottamaa energiaa ja tanssittavaa rytmiä – pitkän tauon jälkeen iloa yleisölle. Haluamme saada aikaan eloa ja sydämet sykkimään bluesin tahtiin!

LAUANTAINA 14.8.
BLUESPIHAN PÄÄKONSERTTI
liput ennakkoon 40 €, ovelta 45 €
(nettiennakkolippuihin lisätään Lippu.fi:n toimitus- ja käsittelykulut)

CHARLOTTA CURVES & HELGE TALLQVIST BAND
www.helgetallqvist.com

KOKOONPANO:
Charlotta Curves – laulu
Helge Tallqvist – huuliharppu
Jonne Kulluvaara – kitara
Jaska Prepula – basso
Juha Litmanen – rummut