Heikki Silvennoinen Band

Niin muusikkona kuin näyttelijänä tunnettu Heikki Silvennoinen muistetaan useiden legendaaristen yhtyeiden kitaristina ja lauluntekijänä.

Muun muassa SF-Blues-projektissa ja Q.Stone-kokoonpanossa mukana ollut Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään vuosikymmeniä kestäneen päivätyön muusikkona ja toimii edelleen päätoimisesti kitaristina, säveltäjänä ja tuottajana – vaikka suuri yleisö tietää hänet myös Kummeli-televisio-ohjelmista ja -elokuvista.

Todellinen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja, Kangasalan Claptoniksikin nimitetty kitarakuningas Silvennoinen tuo Raumalle bändinsä, jossa musisoivat Janne Rajala, Anssi Nykänen ja Pasi Ojala. Heikki Silvennoinen Band saapuu lavalle suhteellisen kylmiltään pitkän keikkatauon myötä. Raumalla kuullaan yhtyeeltä perinteistä rhythm’n’bluesia, myös bändin omien biisien kera.

– On kunnia-asia päästä Rauma Bluesin lavalle, viime keikastani siellä onkin varmaan jo parikymmentä vuotta. Me ollaan vähän huonoja harjoittelemaan, mutta meillä on soittaminen selkäytimessä. Intoa täynnä olemme tulossa ja panostamme voimakkaasti. Kun kuljetaan sanan blues alla, on aina tärkeää soittaa hyvin, Silvennoinen puntaroi.

– Toivotaan kuitenkin, ettei keli olisi blues. Kun saadaan hyvä sää ja mekin vielä soitetaan oikein, niin silloinhan menee kaikki ihan nappiin. Keikkatauon jälkeen meillä on todellakin tarjolla hyvää fiilistä!

Huumorimiehenä Silvennoinen pohtii myös, kuinka helposti Rauman Giälestä mahtaa saada selvää, ja esittää raumalaisyleisölle toiveen, äänessään vitsailun pilkettä.

– Voisikohan ainakin silloin, kun me ollaan siellä, raumalaiset puhua niin, että muutkin ymmärtää?

LAUANTAINA 14.8.
BLUESPIHAN PÄÄKONSERTTI
liput ennakkoon 40 €, ovelta 45 €
(nettiennakkolippuihin lisätään Lippu.fi:n toimitus- ja käsittelykulut)

HEIKKI SILVENNOINEN BAND
www.dexviihde.fi/artisti/heikki-silvennoinen
www.heikkisilvennoinen.fi
www.facebook.com/muusikkoheikkisilvennoinen
www.instagram.com/heikkisilvennoinenofficial
@heikkisilvennoinenofficial

KOKOONPANO:
Heikki Silvennoinen – kitara ja laulu
Janne Rajala – basso
Anssi Nykänen – rummut
Pasi Ojala – kitara