Honey B & T-Bones feat. Paleface

Raumalla on luvassa ainutlaatuinen keikka. Erikoisvieraana Honey B & T-Bonesin eli HBTB:n keikalla on toinen instituutio, suomalaisen räpin pioneeri Paleface.

Honey B & T-Bonesilla tulee Rauma Bluesin pääkonserttipäivänä, 13. elokuuta, mittariin kunnioitettavat 40 vuotta. Aija Puurtisen ja Esa Kuloniemen luotsaama suomalaisen juurimusiikin instituutio on toiminut koko tämän ajan käytännössä yhtäjaksoisesti, ilman taukoja. Tätä harvinaista merkkipaalua yhtye juhlistaa paitsi esiintymällä Rauma Bluesissa, myös muun muassa uuden albumijulkaisun ja 40-vuotismuistelmakirjan merkeissä.

Raumalla on luvassa ainutlaatuinen keikka. Erikoisvieraana Honey B & T-Bonesin eli HBTB:n keikalla on toinen instituutio, suomalaisen räpin pioneeri Paleface. HBTB:n ja Palefacen polut ristesivät ja varhaisessa vaiheessa 90-luvulla ja heillä on yhteistä esiintymis- ja yhteistyöhistoriaa vuosien varrelta monísta yhteyksistä. Paleface on myös tekstittänyt HBTB:n musiikkia.

HBTB:n musiikki on aina laadullisesti varmaa ja silti sopivan rouheasti yllättävää. Psykedeeliset värit tyrskyävät yhteen bluesin, funkin ja garagerockin kanssa. Tuloksena on persoonallista, evolutiivista ja tässä ajassa elävää musiikkia.

Samalla tavoin Paleface ei karta itsensä haastamista. Hänen musiikillinen uteliaisuutensa ja tiedonhalunsa on loputon. Rauma Bluesin esiintymisen yhteisosiossa kuullaan kummallekin artistille läheisiä musiikkityylejä: bluesia, gospelia, työlauluja ja funkia – höystettynä hiphopilla ja räpillä, joiden juuret löytyvät Palefacen itsensä mukaan juurimusiikista nekin.

Honey B & T-Bones feat. Paleface Rauma Bluesin pääkonsertissa lauantaina 13.8.2022