Kallablöös

Bluesrockin tähtiin kovaa vauhtia nousussa oleva KallaBlöös on raumalaisten paikallisylpeys blues-, bluesrock- ja rootsmusiikin saralla. Bändin nuori ja originaali musiikki iskee myös yleisöihin yli genrerajojen.

KallaBlöösin tahdissa ovat taattuja niin menomeininki kuin tunnelmointikin. Vaikka KallaBlöös on kokoonpanona kohtalaisen tuore, on yhtyeen jäsenillä runsaasti kokemusta keikkailusta kotimaassa, Euroopassa ja Amerikassa. KallaBlöös esittää omia biisejään, jotka ovat muutakin kuin pelkkää vanhan kierrätystä. Trion musiikki on toisaalta oluenjuontimusiikkia, joka lainaa vaikutteita sellaisilta bändeiltä, kuin Cream, Free, Ten Years After ja ZZTop, mutta toisaalta herkempää tarinankerrontaa bluesin ja bluesrockin tyyliin.

Viime vuonna Rauma Blues -debyyttinsä tehnyt KallaBlöös nousee kotikaupunkinsa bluesfestareiden lavalle uuden materiaalin kera, täynnä kunnioitusta blueskonkareiden tapahtumaa kohtaan.

– Hienoa päästä taas mukaan. Rauma Bluesissa soittaminen on varsinkin näin alkutaipaleellaan olevalle bändille kova meriitti, toteaa KallaBlöösin luonut Jere Kalla.

– Viime vuonna oli upeaa nähdä, miten yleisö nautti kanssamme keikasta. Tänä vuonna palataan tauon jälkeen lavalle uusien biisien kanssa kuin sonnit laitumelle, joten tehdään yhdessä taas upea bluesilta!

PERJANTAINA 13.8. alk. KLO 21.00
KULTTUURIKUPPILA BRUMMI – kahden kokoonpanon keikan liput 20€
KALLABLÖÖS
www.facebook.com/kallabloos
www.youtube.com/channel/UCP2oCWm63-Q3XEUTTsNR60w
www.instagram.com/kallabloos/
@kallabloos

KOKOONPANO:
Jere Kalla – laulu ja kitara
Vilho Voutilainen – rummut
Mikael Alakruuvi – basso