Million Dollar Tones

Million Dollar Tonesin mukaan musiikki on sitä, miltä tunteet kuulostavat.

Bändi on kotimaisittain varsin ainutlaatuinen orkesteri. Yhtyeen musiikki yhdistää 50- ja 60-lukujen tummahkoa rock’n’rollia ja rytmibluesia tuhdilla svengillä – perinteikästä rock’n’rollia ja vanhempaa rhythm’n’bluesia tuutataan niiden alkuvoimaisia mustia juuria kunnioittaen. Energiansa musiikki ammentaa kaikkiaan seitsenhenkisestä kokoonpanosta.

Villeistä viidakkorytmeistä ja tanssittavasta groovesta huolimatta musiikki ei tingi juurevista elementeistään, joita löytyy muun muassa New Orleans -henkisestä pianosta ja saksofoneista. Joraamista tasapainotetaan myös bluesballadeilla. Eurooppalaiseen rhythm’n’blues-bändien kärkikastiin rankatun kokoonpanon biisit ovat niin omaa tuotantoa kuin hyvällä maulla valikoituja lainaklassikoitakin. Million Dollar Tonesin keikka ei jätä jälkeensä kysyttävää!

Hurmoshenkistä tanssisvengiä yleisössään herättäneen ryhmän lupaus Rauma Bluesiin on kova – ja tältä porukalta täydellisen tavoitettavissa.

– Tarjoilemme saksofoneilla ja pianolla terästettyä rock’n’roll -menoa, lupaa poppoon baritonisaksofonisti Petri Rinta-Opas.

– Seitsenmiehisen kombomme 50-luvun mustan rock’n’rollin ja rhythm’n’bluesin cocktailsekoitus pistää tanssimaan kuin maankuulu svengaava hirvieläin!

PERJANTAINA 13.8. KLO 21.00
KULTTUURIKUPPILA BRUMMI – kahden kokoonpanon keikan liput 20€
MILLION DOLLAR TONES
www.facebook.com/MillionDollarTones

KOKOONPANO:
Antti Pajula – laulu
Albert Hallikainen – kitara
Markus Packalén – basso
Marko Lamminmäki – rummut
Timo Uusiheimo – piano
Ari Toivonen – tenorisaksofoni
Petri Rinta-Opas – baritonisaksofoni ja laulu