Varhama – Haavisto – Poutiainen

Monipuolisten muusikoiden muodostama trio Varhama – Haavisto – Poutiainen sisältää pitkän siivun Suomi-bluesin historiaa ja kokemusta – sinisäveliä on tulkittu useissa eri muodoissa. Tällä kertaa kolmikon setti lähtee perinnebluesista ja luikertelee muutamien omien biisien kautta vanhaan rock’n’rolliin ja sieltä cajun-sävelmiin.

Eri tahoillaan bluesin parissa vuosikymmeniä musisoineen kombon historia on yhdistelmä kymmeniä levyjä ja tuhansia keikkoja lähiökapakoista Japaniin, kulmakuppiloista Amerikkaan, krouveista Euroopan festareille ja takaisin. Big bandit, one man bandit, taustayhtyeet, soolokeikat, bluesin monet variaatiot ja eri musiikkigenret yhdistyvät tässä kokoonpanossa ja tekevät ryhmän luomasta kokonaisuudesta osiensa summaa suuremman, ainutlaatuisen blueselämyksen. Tämä bändi on läsnä!

Baby Boy Varhama tavoittelee keikasta miellyttävää kokemusta niin yleisölle kuin esiintyjille, ja siihen hänellä onkin jo valmis resepti, joka on legendaarisessa bluesklubipaikassa Buena Vistassa pikemminkin sääntö kuin poikkeus:
– Yleisön ja bändin keskinäinen läsnäolon aistiminen, avaa Varhama ikimuistoisen live-blueselämyksen salaisuutta.

– Raumalla nähdään!

PERJANTAINA 13.8. KLO 20.00
RAVINTOLA BUENA VISTA – vapaa pääsy
VARHAMA – HAAVISTO – POUTIAINEN
www.babyboyvarhama.com
www.ismohaavisto.com

KOKOONPANO:
Baby Boy Varhama – laulu ja kitarat
Ismo Haavisto – laulu, kitarat, huuliharppu ja yksirivinen haitari
Jarski Poutiainen – basso, laulu, huuliharppu ja kitara