Perjantain 14.8. bluesklubille yllätysesiintyjäksi THE BROS. LARSEN

Yllättävän sairastapauksen vuoksi Rauma Bluesin perjantaiklubin esiintyjä Buena Vistassa vaihtuu lennosta. Valitettavasti odotetun raumalaiskokoonpanon Hamid Moeini Bandin keikka jää ohjelmistosta pois, mutta odottajille todettakoon, että keikka lähtökohtaisesti siirtyy tulevaisuuteen, eli HMB:n osalta Rauma Blues -tarina jatkuu vielä jonakin vuonna.

Perjantaina 14.8. Buena Vista täyttyy kuitenkin edelleen menevästä bluesahtavasta cover-musiikista, kun toistaiseksi lähinnä Tampereella keikkaillut The Bros. Larsen nousee mansen undergroundista maailmanluokan festareiden yhdelle legendaarisimmista klubipaikoista. Tarjolla on harvinainen tilaisuus kuulla tätä Tampere-ilmiötä, jonka noste on vasta aivan alkutahdeissaan – tätä bändiä et vielä löydä levyiltä tai internetistä, vaan ainoastaan livenä!

Tampereelta on Rauma Bluesiin asti kuultu jo jonkun aikaa huhua, että kyseessä on todella kova kitaravetoinen kokoonpano, jonka keikoilla meininki on taattua. Tyylikkäitä bluesahtavia covereita soittava bändi koostuu Mikko Lahtosesta, Axel Nordenswanista, Janne Sundvallista ja Miika Perkiöstä, joista viimeksimainittu on ammattimuusikkona tuttu keikkalavojen lisäksi myös teatteriorkestereista, ja loput harrastavat muusikkoutta vakavissaan. Yhtyeen esittämien covereiden takaa löytyy sellaisia vetovoimaisia nimiä, kuin muiden muassa John Mayer, ZZ Top, Jimi Hendrix, J. Karjalainen ja myös bändin nimiesikuvana toiminut The Bros. Landreth

– Pari kertaa olen käynyt Rauma Bluesissa, tietenkin, mutta kyllä melkein voi sanoa, että tämän yllätyskeikan myötä saamme koko porukka ensikosketuksen festivaaliin, juttelee kokoonpanon rumpali Perkiö.

– On mahtavaa päästä näin lennosta lavalle tällaisen festarin klubikeikalle! Pistämme parastamme luodaksemme Buena Vistaan menevää tunnelmaa ja hauskanpidon meininkiä tyylikkäällä bluesahtavalla musiikilla omaan tapaamme.

Kuvissa The Bros. Larsenin kitaristi-laulaja Mikko Lahtonen. The Bros. Larsen esiintyy Rauma Bluesin bluesklubilla Ravintola Buena Vistassa perjantaina 14.8. klo 20.30. Keikalle on vapaa pääsy. 

The Bros. Larsen

  • Mikko Lahtonen – kitara ja laulu
  • Axel Nordenswan – kitara 
  • Janne Sundvall – basso ja laulu
  • Miika Perkiö – rummut