Rauma Blues 15.8.-17.8.2024

Rb24-feature
30.11.2023
Vuodesta toiseen kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltä saanut Rauma Blues-festivaali lukeutuu kansainvälisen blueskentän ykkösfestivaaleihin.

Ainutlaatuisten illanviettojen ystävien rakastama tapahtuma, blues diggareiden vuoden kohokohta Rauma Blues järjestetään torstaista perjantaihin 15.–17. elokuuta.

Torstain 15.8. ja perjantain 16.8. bluesklubit tarjoilevat bluesia laidasta laitaan ympäri kaupunkia ravintoloissa ja kahviloissa.

Lauantain 17.8. pääkonsertti juhlitaan jälleen teltta-areenalla Rauman ydinkeskustassa tutun tunnelmallisissa merkeissä. Luvassa on totuttuun tapaan sekä kansainvälisiä että kotimaisia juurimusiikin huippuartisteja ja-kokoonpanoja.

Nettiennakkolippuja myy Lippu.fi. Ennakkolipun hinta on 65€ . Nettilippujen hintaan lisätään Lippu.fi:n toimitus-ja käsittelykulut. Festivaalin artistit julkaistaan vuoden 2024 puolella kevättalven ja kevään mittaan sitä mukaa, kun artistikiinnitykset varmistuvat.

Uudet infot festivaalista, lipunmyynnistä ja artisteista julkistetaan aina festivaalin kotisivulla ja sosiaalisen median sivuilla.

JAA: