Rauma Bluesin juhlavuosikeikat raumalaisissa ravintoloissa kotimaisten artistien voimin

35. Rauma Blues tapahtuu sittenkin jo elokuussa 2020. Vallitsevasta tilanteesta johtuen bluesfestivaali toteutetaan perinteistä telttafestaria pienempinä keikkoina paikallisissa ravintoloissa ja kotimaisten artistien voimin. Festarilla esiintyy niin kotimaisia bluesin huippunimiä kuin myös paikallisia, raumalaisia, bluesin taitajia. Artistikattauksessa on mukana sekä kokenutta konkaria että uusia nousevia tähtiä.

Bluesjuhlat ovat aiemmin infotun mukaisesti kolmipäiväiset. Keikkapaikkoina toimivissa raumalaisravintoloissa on mukana niin uusia kuin ensikertalaisiakin bluesklubipaikkoja. Tapahtuma aloitetaan jo torstaina 13.8. yhden keikan voimin Wanhan Rauman Kaffebarissa. Perjantain 14.8. bluesklubit juhlitaan tuttuun tapaan Ravintola Kalliossa, ravintola Buena Vistassa sekä Café Salissa. Festari huipentuu kolmen artistin pääkonserttiin Kulttuurikuppila Brummissa lauantaina 15.8.

Tiedot ovat varmistuneet aivan tuoreeltaan, joten tarkemmat julkistamiset, kuten itse artistit, aikataulut sekä lipunmyynnin yksityiskohdat tiedotetaan hiukan myöhemmin. Lisätietoja on luvassa viikon sisällä.

“Normaalitilanteessa tiedottaisimme asiasta vasta, kun voisimme tarjota myös artistitiedot ja lipunmyynti-infoa. Rauma Bluesilla on kuitenkin runsaasti faneja, jotka odottelevat tietoja nopeasti, joten tällä kertaa päätimme infota jo tämän verran saman tien, kun voimme luvata asian varmaksi, vaikka artistijulkistusta, aikataulua ja lipunmyynnin käytännön yksityiskohtia vielä valmistellaan”, kertoo Rauma Bluesin Tunnu Pärssinen.

“Olemme luvanneet odottajille, että tiedotamme sitä mukaa, kun kasassa on varmaa tietoa, ja niin teemme nyt ja tästä eteenpäinkin: artistit ja muut tiedot julkistetaan niin medialle kuin omilla koti- ja some-sivuillamme heti, kun mahdollista. Lähiaikoina on siis luvassa rutkasti lisätietoa ja artistijulkistuksia!”

Kuva: Lisbet Joelsson

Ajankohtaista