Uutiset

Ajankohtaista

Rauma Bluesin pääkonserttiin ainutlaatuista naisenergiaa – amerikkalainen voimanpesä ja supertähti SHEMEKIA COPELAND: ”Luvassa on upea ilta!”

Rauma Blues -festivaali täydentyy amerikkalaisen bluesin kuningattaren tulivoimalla: viidentenä esiintyjänä lauantain 10.8. pääkonsertissa koetaan uraauurtavan, Blues Music Awards- ja Grammy-ehdokkuuksia keränneen Shemekia Copelandin päätähuimaava show. Voimanpesäksi ja supertähdeksi legendaarisen Rolling Stone -lehden nimittämän Copelandin upea blues-ääni on aateloitu jo ”aikamme upeimmaksi”, ”taianomaiseksi” ja Amerikan ”kansallisaarteeksi”. Copelandin jokainen tulkinta on täynnä rehellistä tunnetta. Kappaleet paitsi kuvastavat

Lue lisää

Legendaarisen Rauma Bluesin lavalle nousevat JOHN PRIMER, JOHN NÉMETH, TRICKBAG ja WENTUS BLUES BAND

Jälleen upea artistikattaus bluesteltassa elokuussa – ”It’s going to be helvetin hyvää!”Vuodesta toiseen kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltä saanut Rauma Blues -festivaali lukeutuu maailmanlaajuisesti kansainvälisen blueskentän ykkösfestivaaleihin. Ainutlaatuisten illanviettojen ystävien rakastama tapahtuma, bluesdiggareiden vuoden kohokohta Rauma Blues järjestetään elokuun toisena viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 9. – 10. elokuuta 2019 jo 34. kerran.

Lue lisää