Esiintyjät

Pääkonsertti

la 12.8.2023
(USA)
Louisianan soilla ja viljelysmailla lähes koko ikänsä elänyt, ensi vuonna 70-vuotisjuhliaan viettävän Robert Finleyn laulun on kuvailtu olevan yhtä aikaa alligaattorimaisen alkukantaista ja makeampaa kuin loppukesän hunaja.
(USA)
Lukuisia Blues Music Award -ehdokkuuksia niittänyt voimanpesä, upeaääninen Nora Jean Wallace on laulanut bluesia ja esiintynyt ympäri maailmaa jo 70-luvulta alkaen.
(FIN)
European Blues Awardseissa parhaana kitaristina vuonna 2017 palkittu Suomen blueskuningatar Erja Lyytinen on niittänyt mainetta kansainvälisissä bluespiireissä jo vuosikymmenien ajan, ja vauhti vain kiihtyy.
(NED)
European Blues Union palkitsi vuonna 2022 European Blues Challenge -voittajaksi Harlem Laken, joka yhdistää musiikissaan 70-luvun soulia nykyaikaiseen bluesrockiin ja americanaan.
(FIN)
Nuori trio hurmaa yleisöjä omalla uniikilla soundillaan, freshillä kosketuksellaan rock’n’rolliin ja energisillä keikoillaan.

Klubit

TO 10. & PE 118.2023
(FIN)
Unna & Helge Tallqvist Band on kansainvälisestikin arvostettu yhtye, joka soittaa jalan alle menevää, svengaavaa blues- ja roots-musiikkia – siis tanssimusiikkia parhaimmillaan.