INFO

Rauma Blues 2022

Vuodesta toiseen kiittävää palautetta niin yleisöltä, medialta kuin esiintyjiltä saanut Rauma blues -festivaali lukeutuu maailmanlaajuisesti kansainvälisen blueskentän ykkösfestivaaleihin.

Ainutlaatuisten illanviettojen ystävien rakastama tapahtuma, bluesdiggareiden vuoden kohokohta Rauma Blues järjestetään elokuun toisena viikonloppuna, torstaista perjantaihin 11.–13. elokuuta. Lauantaisen pääkonsertin ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa Lippu.fi.

Lauantain 13.8. päätapahtumaa juhlitaan jälleen teltta-areenalla Rauman ydinkeskustassa tutun tunnelmallisissa merkeissä. Luvassa on totuttuun tapaan sekä kansainvälisiä että kotimaisia juurimusiikin huippuartisteja ja -kokoonpanoja.

Lauantaina 13.8. pääkonserttiin saadaan rutkasti kansainvälistä mimmienergiaa, kun lauteille nousevat Vanessa Collier Yhdysvalloista ja Kyla Brox Isosta-Britanniasta. Blueskitarakuninkuutta pääkonsertissa edustaa yhdysvaltalainen Toronzo Cannon. Ulkomaiset blueskuninkaalliset saavat rinnalleen kovia kotimaisia kärkinimikomboja, kun lauteille nousevat kaupungin keskustan teltta-areenalla myös Pepe Ahlqvist & Tomi Leino Trio feat. Harri Taittonen sekä Honey B & T-Bones feat. Paleface.

Uudet infot festivaalista julkaistaan aina myös festivaalin ajankohtaisissa uutisissa ja sosiaalisen median sivuilla. Sosiaalisessa mediassa voi myös esimerkiksi osallistua kilpailuihin, joissa on mahdollista voittaa vapaalippuja festivaaleille.